Düzenleme komitesi adına, sizleri ve şirketlerimizi Bölümümüz tarafından düzenlenecek olan 32. İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Semineri ve Sergisi'ne katılmaya davet etmekten mutluluk duymaktayım. 32. İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Semineri ve Sergisi 22-23.Haziran.2023 tarihlerinde yüzyüze olarak, İTÜ Maden Fakültesi - İhsan Ketin Konferans Salonu'nda yapılacaktır.

31 yıldan bu yana düzenlediğimiz ve gelenekselleşen İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Semineri ve Sergisi’nin temel amaçları; Türkiye ve dünyanın gündemini meşgul eden petrol, doğal gaz ve jeotermal enerji konularında üniversite-endüstri işbirliği çerçevesinde sektör yöneticileri ve uzmanlarının görüşlerini almak, yurtdışından saygın araştırmacıları davet ederek yaptıkları araştırmalar konusunda bilgi almak, bölümümüzde yapılan araştırma konularında bilgi vermek, mezunlarımızla bir araya gelmek, Bölümümüze 1994 yılında giren meslektaşlarımıza kutlama plaketi vermek ve yeni mezunlarımızı güzel bir etkinlik ile yeni hayatlarına uğurlamaktır.

Ülkemize ve mezunlarımıza hizmet üretmeyi amaçladığımızdan, düzenlenen seminer ve sergiye katılımınız ve katkılarınızla destek vereceğinize inancımız tamdır. Katılımınız ve katkılarınız, bizlere bu seminer ve sergiyi sürdürmek için cesaret vermekte ve üniversite-endüstri işbirliğinin daha çok gelişmesine olanak tanımaktadır.

Hepinizi içtenlikle 32. İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Semineri ve Sergisi’ne katılmaya davet ediyorum. 22-23.Haziran.2023’de görüşmek dileğiyle...

Prof. Dr. Ö. İnanç Türeyen
Bölüm Başkanı