Haberler & Duyurular

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Semineri ve Sergisi İptali

by Irmak Akkaya | Eki 30, 2020
Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer İnanç Türeyen, 30. İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Semineri ve Sergisi Koronavirüs Salgını nedeniyle iptal edildiğini duyurdu.
Bildiğiniz gibi son 29 yıldır İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Bölümü olarak İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Semineri ve Sergisini başarı ile gerçekleştirmekteyiz. Gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde yıllarca üniversite endüstri işbirliği çerçevesinde uzmanları bir araya getirerek bilgi alış verişinde bulunarak disiplinimizle ilgili Petrol, Doğal Gaz ve Jeotermal camiasına katkılar yapmaya çalıştık. Bu etkinliğimiz aynı zamanda her yıl bize mezunlarımızla bir araya gelme fırsatı verdi. En önemlisi de bu etkinlik sayesinde yeni mezunlarımızı profesyonel hayatlarına uğurlama fırsatı bulduk.

Sizlere üzülerek bildirmeliyiz ki bu yıl 18-19 Haziran 2020 tarihinde yapmayı planladığımız 30. İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Semineri ve Sergisi Koronavirüs Salgını nedeniyle iptal edilmiştir. Her ne kadar 29 yıldır aksatmadan gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize ara vermek istemesek de, önümüzdeki süreçteki belirsizlik ve hepsinden önemlisi katılımcıların sağlığı açısından bu kararın uygun olacağına İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Bölümü olarak karar verdik. Önümüzdeki akademik yılda, koşulların izin vermesi durumunda kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Saygılarımla,
Prof. Dr. Ömer İnanç Türeyen
İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Bölümü
Bölüm Başkanı